Čo pre vás vieme zabezpčiť?

Naše služby

zakladanie obchodných spoločností, predaj
ready – made spoločností

Všetko vybavíme rýchlo  a efektívne – nemusíte nikam chodiť, zariadime to za vás. Celý proces prebieha tak, aby bol pre vás maximálne pohodlný a jednoduchý. Vaša súčinnosť je vyžadovaná len v nevyhnutnom rozsahu.

optimalizácia podnikateľských procesov

Či už potrebujete optimálne nastaviť procesy vo firme, vytvoriť interné smernice tak, aby zohľadňovali špecifiká a potreby vašej spoločnosti (a zároveň boli v súlade s legislatívou) alebo pomôcť vyriešiť iný problém, naši experti na právo, manažment a ekonomiku sú tu pre vás.

vedenie účtovníctva,
daňová optimalizácia

Zabezpečíme pre vás aj spoľahlivé vedenie účtovníctva, aby ste sa mohli sústrediť na to podstatné – vaše podnikanie. Samozrejmosťou je aj poradenstvo v oblasti daňovej optimalizácie, vďaka čomu viete vhodne zvoliť a využiť rôzne nástroje a možnosti ktoré ponúka daňový systém.

O nás

Spoľahlivý obchodný
partner

Zloženie nášho tímu nám umožňuje poskytovať požadované služby naozaj kvalitne, komplexne a zároveň flexibilne. Znalosti, skúsenosti a rôznorodá prax jednotlivých členov, ktorí sa navzájom ideálne dopĺňajú – to sú kľúčové faktory vďaka ktorým nachádzame tie správne riešenia rýchlo a efektívne.

Ako garant a líder tímu v maximálnej miere dbám aj na neustále vzdelávanie a rozvoj schopností každého z nás.

JUDr. Ing. Radovan Konečný, MBA 

 

 
Prečo práve my?

Výhody spolupráce

Rýchlosť

 Využitím našich služieb získate istotu, že všetky kroky procesu budú zrealizované tak, aby ste váš cieľ dosiahli čo najrýchlejšie ako je to možné.

Garantujeme súlad s legislatívou

Zmeny právnych predpisov sú nočnou morou podnikateľov na Slovensku už dlho. Nechajte tieto starosti na nás a užívajte si výsledok namiesto trápenia sa s legislatívou.

 

Úspora nákladov a času

Využitie digitalizácie služieb prináša aj zásadné zníženie nákladov, ktoré sa vo výsledku prejavia ako výrazná úspora finančných prostriedkov pre vás. Ušetríte samozrejme aj váš čas, ktorý môžete využiť efektívnejšie.

 

Služby prispôsobené potrebám klientov

Berieme do úvahy samozrejme aj špecifiká vašej situácie a vaše požiadavky. Nájdeme najlepšie riešenie tak, aby zohľadnilo konkrétne podmienky a prispôsobíme tomu potrebné procesy a náležitosti.

 

Spokojní zákazníci

Hodnotenia našich klientov